Haal- en brengservice voor kinderen

12-06-2024

Haal- en brengservice voor kinderen
Het is belangrijk om kinderen op jonge leeftijd goede mondzorg aan te leren. Daarom bieden we een unieke en handige haal- en brengservice aan. Hiermee kunnen we uw kinderen van school ophalen en weer terugbrengen voor hun tandartsafspraken. Dit maakt het voor ouders een stuk eenvoudiger en zorgt ervoor dat kinderen regelmatig naar de tandarts kunnen zonder dat je extra tijd vrij hoeft te maken. Deze haal- en brengservice brengt geen extra kosten met zich mee!

Waarom kiezen voor onze haal- en brengservice?

Gemak voor ouders
Ouders hebben vaak een drukke agenda en het kan lastig zijn om tijdens werkuren tijd te vinden voor tandartsafspraken. Onze service neemt deze zorg uit handen. Wij halen uw kind op van school en brengen hem of haar na de afspraak weer veilig terug.

Regelmatige tandartsbezoeken
Het is belangrijk dat kinderen regelmatig naar de tandarts gaan voor controle en preventieve behandelingen. Met onze haal- en brengservice wordt het makkelijker om deze regelmaat te waarborgen, zonder dat je als ouder elke keer tijd vrij hoeft te maken.

Vertrouwde Omgeving
Onze ervaren chauffeur zorgt ervoor dat je kind in een vertrouwde en veilige omgeving wordt vervoerd. We hebben oog voor de specifieke behoeften van elk kind, zodat ze zich op hun gemak voelen tijdens de rit.

Ondersteuning van scholen
We werken nauw samen met scholen in Tilburg om de logistiek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Scholen waarderen deze service omdat het bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van hun leerlingen.

 

Wil je ook gebruik maken van onze handige haal- en brengservice? Neem dan contact op met Tandzorg Tilburg en meld je kind aan. Samen zorgen we ervoor dat je kind de beste mondzorg krijgt.

Bent u al patiënt bij ons?

Afspraak maken


Nog géén patiënt bij ons? Meld u dan hieronder aan:

Geslacht/Gender:*
BSN (direct invullen versnelt het aanmeldproces) (citizen service number):
Staat u onder bewind?/Are you under guardianship?:*
Selecteer uw praktijk / Select your location:*
Hoe bent u bij ons terecht gekomen?/How did you find us?:

 

Tandzorg Tilburg
Kies een locatie om de openingstijden te zien.